Βέρες Μηλιώνης - Milionis weddings rings - Κλασσικές Λιτές Βέρες - Δίχρωμες Βέρες - Μοντέρνες Βέρες - Συλλεκτικές Βέρες - Χρυσός - Λευκόχρυσος - ροζ χρυσός - Πολύτιμοι Λίθοι

Επικοινωνία

Κατούνη 3 (Λαδάδικα)
Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 54625
τηλ/fax: 2310-525621
e-mail: info@veresmilionis.gr

Newsletter

Ενημερωθείτε μέσω e-mail

Προφίλ

Οι βέρες συνιστούν σύμβολο ενότητας για τους νεόνυμφους. Αποτελούν έναν κύκλο αγάπης χωρίς αρχή και τέλος. Η αιώνια αγάπη που ενυπάρχει στο γάμο αντανακλάται μέσα από την αιωνιότητα του μετάλλου.

Αυτόν τον παραλληλισμό επιδιώκουμε να διασφαλίζουμε με συνέπεια, με την εγγυημένη ποιότητα του μετάλλου και παράλληλα με το σεβασμό κατά τη διαχείρισή του.

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής βερών από το 1971, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ενώ εξυπηρετεί πολλαπλά γεωγραφικά σημεία ανά την Ελλάδα και την Κύπρο. Σήμερα, η εμπειρία της οικογένειας Μηλιώνη μετουσιώνεται σε σύμβολο γάμου αξιοποιώντας τεχνολογικά αναβαθμισμένο κεφαλαιουχικό εξοπλισμό.

Όραμά μας είναι η συστηματική ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς για βέρες υψηλής ποιότητας και σχεδίασης.

Αποστολή μας συνιστά η παρακολούθηση των τεχνολογικών επιτευγμάτων και τάσεων σε διεθνές επίπεδο, ώστε να είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στην ελληνική αγορά επικαιροποιημένες τάσεις και πρακτικές.

Στόχος αποτελεί η βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας ώστε να επιτευχθεί η  εκπλήρωση των προσδοκιών των συνεργατών, οι οποίοι με τη σειρά τους, δεσμεύονται να παρέχουν στους μελλόνυμφους υψηλής ποιότητας δαχτυλίδια πίστης και αφοσίωσης.